VISCODERM

VISCODERM® SKINKÒ E

Behandling med Viscoderm® skinkò e är en aktiv biokomplementering. Resultatet är en synbart fräschare hud som, baserat på mesoterapi, ger mer lyster och slätare hudton. Viscoderm® skinkò e injiceras i övre dermis och är avsedd för ansikte, hals, dekolletage samt händer. Behandlingen är för dig som vill ha följande resultat;

  • Skydd mot och reparation av skador orsakade av UV-strålar som pigmentförändringar
  • Förbättra hudens utseende och lyster
  • Förbättring av hudens struktur

Viscoderm® skinkò e består av anti-aging-komplex som innehåller mer än 50 dermofunktionella ingredienser inklusive icke-korslänkad hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och aminosyror. Produktens sammansättning gör att behandling med Viscoderm® skinkò e kan bibehålla och förbättra celltropism i både epidermis och papillär dermis.

SAMRÅD

Behandling med Viscoderm® skinkò e hos oss börjar med en konsultation där vi diskuterar dina önskemål, och förväntningar, tillsammans. Vi kommer sedan överens om tid för behandling. Tänk på att från konsultation till behandling måste det gå minst 48 timmar.

 BEHANDLING & RESULTAT

En Viscoderm® skinkò e-behandling består vanligtvis av fyra injektionsbehandlingar med tre veckors intervall. Vi rekommenderar vanligtvis två behandlingskurer per år.