HYALASE

BORTTAGNING AV FILLERS

Hyalase är ett godkänt läkemedel som löser upp Hyaluronsyra efter injicering.

Denna behandling och metod används om man helt enkelt inte är nöjd med sitt resultat eller om man tröttnat på sin filler och önskar att fillern tas bort.

Vid denna behandling injiceras Hyalase med en tunn nål på önskat område där mindre blödning, blåmärken och svullnad kan uppstå vid injektionsområdet särskilt under de första dagarna efter genomförd behandling.

Effekterna av Hyalase ses 48 timmar upp till två veckor efter behandling. Viss effekt kan ses omedelbart.


FÖRE BEHANDLING

För att genomgå en injektionsbehandling behöver du vara 18 år fyllda, vi ber dig därför ta med giltig id-handling till ditt besök. Om 6 månader eller mer har hunnit passera sedan din senaste behandling eller om du är ny kund hos oss måste du boka en konsultation. Efter konsultationen måste en betänketid på 48 h passera före du får genomgå behandlingen. Betänketiden och åldersgränsen regleras av (SFS 2021:363), Lag om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar.

Vi använder oss av ett digitalt journalsystem. Inför din behandling vill vi att du registrerar dig i vår patientportal samt fyller i en hälsodeklaration. Du hittar till patientportalen via den bekräftelsen som skickas till din epost i samband med en slutförd tidsbokning.