HUDVÅRD

AVANCERAD HUDVÅRD PÅ SKINCLINIC NKPG

Hos oss jobbar hudterapeut Cecilia som har flerårig erfarenhet av att arbeta med avancerad och specialiserad hudvård. Somliga hudvårdsbehandlingar kan även bokas hos leg. specialistsjuksköterska Bahira och spaterapeut/fransstylist Tilda. Vårt främsta intresse är att med säkra behandlingsmetoder och produkter åstadkomma märkbara och synliga resultat men vi har även behandling som passar dig som endast eftersträvar lyx och avkoppling. Längre ner på sidan kan du läsa mer om vilka hudvårdsbehandlingar vi erbjuder.

Vi arbetar huvudsakligen med produkter från DP Dermaceuticals och WiQo Med.

KONSULTATION

Önskar du vägledning av vår hudterapeut Cecilia är du välkommen att boka en konsultation. Under mötet görs en hudanalys och du blir rekommenderad vilken behandling som passar dina förutsättningar och önskemål. Detta är ett tillfälle för dig att ställa dina frågor och få en professionell bedömning vad gäller behandling och bokning. Konsultationen kan bokas in som ett besök på kliniken eller som ett samtal per telefon.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING – ANPASSAS FÖR JUST DIG!

Vad behöver du och din hud? Önskar du behandla exempelvis torr hud, orenheter, acne, rosacea? Eller är det möjligen en avslappnande behandling med skön massage du behöver? Detta är en ansiktsbehandling i vilken du och hudterapeuten tillsammans bestämmer innehållet, det kan göras vid behandlingstillfället men om du behöver mer ingående vägledning för att fastställa vilken behandling som passar dig rekommenderar vi dig att genomgå en konsultation före du bokar din behandling.

ANSIKTSKUR – LYSTER OCH FUKT

En kortare ansiktsbehandling för den som vill unna sig en nypa vardagslyx och avkoppling! I behandlingen används hudvård från DP Dermaceuticals för att ge huden ny energi och lyster!

PRX-T33

En biorevitaliserande peeling med TCA 33% (triklorättiksyra) och väteperoxid som integrerar med huden på cellulär nivå för att stimulera tillväxtfaktorerna i dermis och keratinocyterna. Behandlingen verkar hudföryngrande tack vare egenskapen att reducera fina linjer, pigmentfläckar, ärrbildning samt återskapa förlorad volym och elasticitet. Behandlingen verkar även återfuktande och ger din hud en omedelbar ungdomlig lyster.

PRX-T33 är en nästintill smärtfri behandling som passar alla hudtyper och kan genomgås oavsett årstid. För att uppnå bäst effekt får du efter behandling med dig eftervårdsprodukter som du rekommenderas använda de första dagarna efter behandlingen.

Processed with VSCO with b1 preset

Du ska inte genomgå behandling om du har eksem, dermatit, herpesutslag, allergi mot kojic syra, är gravid eller ammande. Två veckor före behandling ska du utesluta barriärnedsättande preparat såsom AHA-syra, A-vitaminsyra, Benzyolperoxid etc.

På Skinclinic erbjuds behandling av både ansikte och hals. Behandling av respektive område kan väljas att genomgås som solo-behandling men är mer effektiv i kur bestående av 4 behandlingssessioner vilka sker om var sjunde till var tionde dag.

QUICK FIX – ÜBER PRO PEEL

Kemisk peeling med mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, kojicsyra. niacinamid och retinaldehyd. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, orenheter, pigmenteringar samt verkar lystergivande och jämnar ut hudtonen. ÜBER PRO Peel rekommenderas inte till den mest reaktiva eller känsliga hudtypen. Efter behandlingen rekommenderas du att undvika vistas i solljus samt regelbundet applicera solskyddsfaktor.

ANSIKTSBEHANDLING – FRISKVÅRD

Avslappnande ansiktsbehandling utan skönhetsförbättrande åtgärder. Behandlingen innehåller avstressande, cirkulationsfrämjande och lymfdränerande massage som kombineras med hudvård. Behandlingen kan bokas som 30 eller 50 minuter och innehåller rengöring, mask, serum, avslutande kräm och massage av ansikte, dekolletage och nacke. I den längre behandlingen masseras även skalp, armar och händer.

Den här behandlingen är utformad för att vara en friskvårdsaktivitet men passar såklart alla som önskar en avkopplande stund, massage och vill ge sin hud en lätt uppfräschning och välmående lyster.

Behandlingen är av Skatteverket godkänd som friskvårdsaktivitet men kontrollera att även din arbetsgivare godkänner att du nyttjar ditt friskvårdsbidrag. Den här behandlingen kan betalas genom Epassi och Wellnet. Våra kvitton är elektroniska och skickas till dig via mejl, önskar du dina personuppgifter på kvittot du ska lämna till din arbetsgivare kan du informera oss om det i samband med betalning.