HUDVÅRD

PRX-T33

En biorevitaliserande peeling med TCA 33% (triklorättiksyra) och väteperoxid som integrerar med huden på cellulär nivå för att stimulera tillväxtfaktorerna i dermis och keratinocyterna. Behandlingen verkar hudföryngrande tack vare egenskapen att reducera fina linjer, pigmentfläckar, ärrbildning samt återskapa förlorad volym och elasticitet. Behandlingen verkar även återfuktande och ger din hud en omedelbar ungdomlig lyster.

PRX-T33 är en nästintill smärtfri behandling som passar alla hudtyper och kan genomgås oavsett årstid. För att uppnå bäst effekt får du efter behandling med dig eftervårdsprodukter som du rekommenderas använda de första dagarna efter behandlingen.

Du ska inte genomgå behandling om du har eksem, dermatit, herpesutslag, allergi mot kojic syra, är gravid eller ammande. Två veckor före behandling ska du utesluta barriärnedsättande preparat såsom AHA-syra, A-vitaminsyra, Benzyolperoxid etc.

På kliniken erbjuds behandling av både ansikte och hals.

Behandling av respektive område kan väljas att genomgås som solo-behandling men är mer effektiv i kur bestående av 4 behandlingssessioner vilka sker om var sjunde till var tionde dag.

 

 

 

UBER PRO PEEL

Kemisk peeling med Uber Pro Peel från DP Dermaceuticals. En quick fix-peel för att behandla orenheter, förbättra hudstrukturen, reducera fina linjer, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Processed with VSCO with b1 preset
ÖRTPEELING – EN EFFEKTIV ÖRTBEHANDLING FÖR ALLA HUDTYPER OCH VARJE ÅRSTID

Örtpeelingen från Alex Cosmetic är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod baserad på en blandning av rena och ekologiska örter. Örtblandningen innehåller bland annat phytohormoner, mineralsalter, tanniner, spårämnen, kolhydrater och proteiner, kompositionen är fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel.

Behandlingen passar alla hudtyper och hudfärger! Den fungerar utmärkt som en quick fix för omedelbar lyster och fräschör men för djupgående och resultatinriktad behandling av exempelvis pigmentskador, orenheter, fina linjer, rosacea eller eksem rekommenderas en kur bestående av fyra behandlingar som sker om var sjunde till var tionde dag. Reaktionen i huden är minimal efter behandlingen och du blir inte ljuskänslig, därför kan behandlingen genomgås oavsett årstid.

Processed with VSCO with 2 preset