OM OSS

VÄLKOMMEN TILL SKINCLINIC NKPG

Skinclinic NKPG har sin grund i att Bahira Leg. Sjuksköterska ville kombinera arbete med sitt intresse för skönhet, mode och hälsa. År 2017 beslutade hon sig för att öppna en egen klinik Skinclinic NKPG, detta i samband med att hon utbildade sig till certifierad behandlare hos en av de största aktörerna i branschen, Galderma.

”Att kombinera min fleråriga yrkeserfarenhet från hälso- och sjukvården med mina fritidsintressen kändes som en självklarhet”

Skinclinic NKPG har sedan starten expanderat från att vara en klinik med en behandlare till att vi nu är ett mindre team som kan erbjuda våra kunder ett bredare behandlingsutbud inom fler kompetensområden än tidigare.

Vi har ett nära samarbete med Dr. Gabriella, en överläkare med flerårig erfarenhet inom Botox och fillerbehandlingar.

Samtliga behandlare på Skinclinic NKPG har adekvat utbildning och kan intyga sin kompetens med certifikat, diplom och examensbevis. Vi kan med gott samvete informera att vi erbjuder kundtrygghet, professionalitet och kunskap gällande de behandlingar som erbjuds på kliniken. Som kund hos oss erbjuds du alltid patientförsäkring via Folksam.

Hos oss kan du känna dig trygg! Vår specialistsjuksköterska Bahira är av Estetiska Injektionsrådet certifierad för estetisk injicering.

EIR är en ideell branschorganisation som arbetar för att höja patientsäkerheten inom estetiska injektionsbehandlingar genom att hålla en frivillig teoretisk tentamen som grund för en certifiering. För att bli medlem och certifierad hos EIR krävs det att behandlaren är legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare samt en godkänd examen hos EIR efter att behandlaren uppvisat sina kunskaper inom ansiktets anatomi, fysiologi, basal injektionskunskap samt komplikationshantering.

Estetiska injektionsrådets symbol är en kvalitetsstämpel som garanterar dig som konsument att du kan känna dig trygg med att behandlingen håller hög kvalitet och säkerhet!

Estetiska rådet

BAHIRA OSMIC

Bahira, klinikens grundare, är legitimerad sjuksköterska sedan år 2006 och specialistsjuksköterska sedan år 2011. År 2017 grundade hon Skinclinic NKPG i samband med sin utbildning till certifierad botox- och fillerbehandlare via Galderma.

Bahira erbjuder estetiska injektionsbehandlingar med godkända, välbeprövade, CE-märkta produkter.

MIGUEL GONZALEZ

Miguel är certifierad massageterapeut sedan år 2001 och har nu i över 20 år arbetat i branschen på spa och kliniker i Norrköpingsområdet och även som massör på skandinaviska kryssningsfartyg. Med sin kompetens inom idrottsmassage, mobilisering och stretching, smärtlindring och avslappning erbjuder Miguel på kliniken klassiska, svenska massagebehandlingar för friskvård, rehabilitering eller avslappning.