MASSAGE

MASSAGEBEHANDLING PÅ SKINCLINIC NKPG

Massage är en behandlingsmetod som är avslappnade, läkande och förebyggande och är helt utan biverkningar. Metoden har praktiserats världen över i tusentals år men uttrycket ”massage” kom till Sverige så sent som under 1800-talet.

Behandling med massage kan antingen vara resultatinriktad, det vill säga massage i syfte att förebygga besvär eller behandla befintliga besvär såsom muskelspänningar, ryggskott, ledbesvär, tennisarmbågar eller huvudvärk, men du kan även behandlas med massage för avkoppling och att komma ner i varv.

Massage är en cirkulationsfrämjande behandling. Ökad cirkulation innebär en ökad syretransport till musklerna och vilket bidrar till snabbare återhämtning och läkning.

Massage, eller rätteligen beröring, är något som hämmar kroppens produktion av stresshormonerna kortisol och noradrenalin samtidigt som halterna av ”må-bra hormoner”, såsom dopamin, serotonin och oxytocin ökar. Massage har även en god effekt på vårt immunförsvar. Då antalet vita blodkroppar ökar blir vi mer motståndskraftiga mot infektioner.

Massage är en behandlingsmetod som har många hälsofrämjande egenskaper, det är en investering som alltid är gynnsam!

På kliniken jobbar vår massör Miguel som är har arbetat i branschen sen 2001. Med sin kompetens inom idrottsmassage, mobilisering och stretching, smärtlindring och avslappning erbjuder Miguel klassiska, svenska massagebehandlingar för friskvård, rehabilitering eller avslappning. I samtliga massagebehandlingar används en vegetabilisk massageolja baserad på raps.

Vi är anslutna som friskvårdsleverantör via Epassi och Wellnet! Får du ditt friskvårdsbidrag via Epassi eller Wellnet är du välkommen att nyttja det hos oss! Självklart kan du redovisa din massagebehandling som en friskvårdsaktivitet även om det inte är via ovanstående förmedlare. Våra kvitton är elektroniska och skickas till dig via mejl. Önskar du dina personuppgifter på kvittot kan du informera oss om det i samband med betalning så ordnar vi det!

SKALPMASSAGE

I behandlingen fokuserar vi på skalp, nacke och axlar i syfte att behandla muskelspänningar, spänningshuvudvärk och mental trötthet. Behandlingen verkar muskelavslappnande, avstressande och ökar syretillförseln till muskler och skalpens hårsäckar. 25 minuter

 

KLASSISK MASSAGE

Klassisk svensk muskelavslappnande massage. En resultatinriktad massagebehandling med fokus på spända muskler, smärtlindring och ökad blodcirkulation. 25-50 minuter.

 

AVSLAPPNINGSMASSAGE

Avslappnande, berörande och cirkulationsfrämjande massagebehandling. 50 minuter.

 

AROMAMASSAGE

Avslappnande och berörande massagebehandling med aromatisk olja. 50 minuter.

 

GRAVIDMASSAGE

Avslappnande och berörande massagebehandling för gravida, fr.o.m. vecka 12. Behandlingen kan genomgås liggandes på rygg, sidan eller på mage med vår gravidanpassande massagekudde. 50 minuter.

ANSIKTE – FRISKVÅRD

Avslappnande ansiktsbehandling utan skönhetsförbättrande åtgärder. Behandlingen innehåller avstressande, cirkulationsfrämjande och lymfdränerande massage som kombineras med hudvård. Behandlingen kan bokas som 30 eller 50 minuter och innehåller behandling av ansikte, dekolletage och nacke, i den längre behandlingen masseras även skalp, armar och händer. Den här behandlingen är utformad för att vara en godkänd friskvårdsaktivitet och kan därför betalas med Wellnet och Epassi.

 

ANSIKTE OCH KROPPSMASSAGE – FRISKVÅRD

Här får du det bästa av två världar, en behandling för dig som inte vill välja! 50 minuter lång behandling i vilken helkroppsmassage kombineras med en hudvårdande och avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen inleds med 25 minuter cirkulationsfrämjande, muskelavslappnande och förebyggande kroppsmassage med fokus på de områden som du önskar. I en 25 minuter ansiktsmassage adderar vi hudvårdande produkter för att ge huden fukt och nytt lyster.

Den här behandlingen är utformad för att vara en friskvårdsaktivitet men passar såklart alla som önskar en avkopplande stund, massage och vill ge sin hud en lätt uppfräschning och välmående lyster. Även den här behandlingen är av Skatteverket godkänd som friskvårdsaktivitet men kontrollera att även din arbetsgivare godkänner att du nyttjar ditt friskvårdsbidrag.